S.V. Čiče 7, HR-51000 Rijeka
T +385 (0)51 323 448, F 323 447
vanguard@vanguard-savjetovanje.hr

Besplatni sadržaji

Video sadržaji

Video klipovi Za one koji žele saznati kako je nastala Vanguard metoda i...

Tekstovi

Ovdje pronađite tekstove i članke drugih koje smo za Vas preveli i uredili. Oni će Vam pomoći da bolje razumijete Sistemsko razmišljanje i od kuda ono dolazi. 

Osobine naših klijenata

Vanguardovi klijenti imaju mnogo toga zajedničkog. Ukoliko dijelite navedene osobine možemo vam pomoći da dostignete rezultate za koje niste ni smatrali mogućima, ali pod uvjetom da ste spremni za promjenu te spremni preispitati vaš postojeći način razmišljanja.


Frustrirani ste rezultatima tradicionalnog načina upravljanja i treninzima. Želite uzdrmati status quo i želite naučiti novi i drukčiji način razmišljanja.

Želite unapređenja koja su dugoročno održiva. Kratkoročne promjene i rezultati nisu za vas zadovoljavajući. Niste zadovoljni s “quick wins”-ima koji neće potrajati.
Želite imati najbolju uslugu u vašoj branši na kojoj će vam zavidjeti konkurencija. Kvaliteta usluge vašim korisnicima je ono što vas pokreće i vaša strast.

Spremni ste investirati svoje vrijeme i uključiti se.
Zaista želite provesti promjenu i zasukati rukave. Vaša uključenost od samog starta je presudna ukoliko želite razumijeti iz prve ruke što se trenutno događa u vašoj organizaciji i što se treba mijenjati.

Ne bojite se stati na čelo organizacije i predvoditi promjene.

Vi trebate bit na čelu promjene ne bi li otklonili sve prepreke koje vašoj organizaciji stoje na putu i onemogućavaju joj da isporučuje kvalitetnu uslugu. Otklanjat ćete prepreke koje vaše osoblje sprečavaju da isporuče ono što je bitno vašim korisnicima.

Saznajte više kako vam Vanguard može pomoći unaprijediti uslugu i postići izvaredne rezultate s visoko motiviranim osobljem i smanjenim troškovima.

Najave događanja

Besplatna prezentacija: Optimizacija vs. rezanje troškova, HGK ŽK Rijeka, 12.11.2013. Besplatna prezentacija: Optimizacija vs. rezanje troškova, HGK ŽK Rijeka, 12.11.2013.

Odsjek Centra za razvoj ljudskih potencijala HGK - Županijske komore Rijeka i tvrtka Vanguard savjetovanje d.o.o. iz Rijeke pozivaju Vas na besplatnu prezentaciju: "Optimizacija vs rezanje troškova“
 u utorak, 12. studenog 2013. god. s početkom u 11:00 sati u HGK - Županijskoj komori Rijeka, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka (velika dvorana u prizemlju)

Besplatna prezentacija: Tko su naši  kupci i jesmo li sigurni što im treba, HGK ŽK Rijeka, 17.10.2013. Besplatna prezentacija: Tko su naši kupci i jesmo li sigurni što im treba, HGK ŽK Rijeka, 17.10.2013.

Odsjek Centra za razvoj ljudskih potencijala HGK - Županijske komore Rijeka i tvrtka Vanguard savjetovanje d.o.o. iz Rijeke pozivaju Vas na besplatnu prezentaciju:
"Tko su naši  kupci i jesmo li sigurni što im treba?", koje će se održati u četvrtak, 17. listopada s početkom u 11 sati u HGK ŽK Rijeka

Novosti

Održano predavanje Održano predavanje "Motivacija za rad i kako je uništiti motivacijskim programima"

Savjetnici Vanguarda imali su čast održati predavanje na temu Motivacije i motivacijskih planova na sastanku Sekcije za organizacijsku psihologiju Hrvatskog psihološkog društva.Predložena je teza kako je na motivaciju radnika moguće samo posredno utjecati promjenom pristupa radu i vođenju. Na kraju predavanja povela se rasprava o tome kako pomoći menadžerima da se od mrkve i batine pomaknu prema modernijem razumijevanju motivacije za rad kao rezultatu sustava, a ne izdvojenoj pojavi na koju se može izdvojeno djelovati. 

Radionica: Saznajte što je stvarno bitno Vašim korisnicima, Rijeka HGK ŽK Rijeka 31.3.2011. Radionica: Saznajte što je stvarno bitno Vašim korisnicima, Rijeka HGK ŽK Rijeka 31.3.2011.

Znanje o tome što je bitno korisnicima i znanje kako oblikovati organizaciju koja će to uspješno isporučivati uz minimalne troškove uvjet su opstanka i rasta poslovanja.

Da bismo saznali što je bitno korisnicima i na osnovu čega odlučuju gdje i od koga kupovati ili nabavljati potrebno nam je znanje i vještina. Uz to, potrebno je veliko umijeće da se posao organizira na način da se to uspješno i dosljedno isporučuje uz sve niže i niže troškove. To je ostvarivo uključivanjem svih zaposlenika i bitnim promjenama nekih od navika upravljanja koje postoje u većini poduzeća.


Upit

Trebate pomoć ili dodatne informacije

Newsletter

Budite u toku i prijavite se na naš newsletter