S.V. Čiče 7, HR-51000 Rijeka
T +385 (0)51 323 448, F 323 447
vanguard@vanguard-savjetovanje.hr

Besplatni sadržaji

Video sadržaji

Video klipovi Za one koji žele saznati kako je nastala Vanguard metoda i...

Tekstovi

Ovdje pronađite tekstove i članke drugih koje smo za Vas preveli i uredili. Oni će Vam pomoći da bolje razumijete Sistemsko razmišljanje i od kuda ono dolazi. 

Održana prezentacija u HGK ŽK RijekaNajava prezentacije bolje metode za organiziranje i vođenje posla koja omogućuje smanjenje troškova i istovremeno povećanje kvalitete, u današnjem trenutku recesije i nastojanja za rezanje troškova, pobudila je velik interes. Velika dvorana HGK u Rijeci bila je solidno popunjena, a sudionici su imali prilike čuti osnovne informacije o tome što je to Vanguard, Sistemsko razmišljanje, otkud to u Rijeci i što se time može dobiti.

O tome što intervencija Sistemskog razmišljanja kroz Vanguard metodu znači za jednu firmu, sudionici su mogli čuti od Davea Redmana, operativnog direktora tvrtke Mountjoy iz Portsmoutha koji se je javio preko video veze. Unatoč nekima teže razumljivog engleskoj jezika (i nedovoljnog prijevoda) sudionici su mogli čuti kako je firma koja se bavi održavanjem stanova u devet tjedana analizirala gdje se nalaze najveći izvori gubitaka, uspostavila potpuno novu organizaciju koja je promijenila način kako rade praktički sve u firmi.

Istaknuo je kako Vanguard ne daje rješenja, već vas samo vodi u tome da ih pronađete sami i kako se po njemu radi o jednom od najboljih pristupa upravljanju koje je upoznao. Smatra kako vam daje bolje razumijevanje onoga što radite i bolju kontrolu nad rezultatima.

Javljanje je zaključio zapanjujućim podatkom kako Mountjoy sada, dva mjeseca nakon odlaska konzultanata s istim brojem ljudi uspjeva obaviti dvostruko više posla.
Ubrzo ćete na našim stranicama moći pogledati i izjave ostalih zaposlenika Mountjoya koji su bili ukjučeni u ovu intervenciju.

Najave događanja

Besplatna prezentacija: Optimizacija vs. rezanje troškova, HGK ŽK Rijeka, 12.11.2013. Besplatna prezentacija: Optimizacija vs. rezanje troškova, HGK ŽK Rijeka, 12.11.2013.

Odsjek Centra za razvoj ljudskih potencijala HGK - Županijske komore Rijeka i tvrtka Vanguard savjetovanje d.o.o. iz Rijeke pozivaju Vas na besplatnu prezentaciju: "Optimizacija vs rezanje troškova“
 u utorak, 12. studenog 2013. god. s početkom u 11:00 sati u HGK - Županijskoj komori Rijeka, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka (velika dvorana u prizemlju)

Besplatna prezentacija: Tko su naši  kupci i jesmo li sigurni što im treba, HGK ŽK Rijeka, 17.10.2013. Besplatna prezentacija: Tko su naši kupci i jesmo li sigurni što im treba, HGK ŽK Rijeka, 17.10.2013.

Odsjek Centra za razvoj ljudskih potencijala HGK - Županijske komore Rijeka i tvrtka Vanguard savjetovanje d.o.o. iz Rijeke pozivaju Vas na besplatnu prezentaciju:
"Tko su naši  kupci i jesmo li sigurni što im treba?", koje će se održati u četvrtak, 17. listopada s početkom u 11 sati u HGK ŽK Rijeka

Novosti

Održano predavanje Održano predavanje "Motivacija za rad i kako je uništiti motivacijskim programima"

Savjetnici Vanguarda imali su čast održati predavanje na temu Motivacije i motivacijskih planova na sastanku Sekcije za organizacijsku psihologiju Hrvatskog psihološkog društva.Predložena je teza kako je na motivaciju radnika moguće samo posredno utjecati promjenom pristupa radu i vođenju. Na kraju predavanja povela se rasprava o tome kako pomoći menadžerima da se od mrkve i batine pomaknu prema modernijem razumijevanju motivacije za rad kao rezultatu sustava, a ne izdvojenoj pojavi na koju se može izdvojeno djelovati. 

Radionica: Saznajte što je stvarno bitno Vašim korisnicima, Rijeka HGK ŽK Rijeka 31.3.2011. Radionica: Saznajte što je stvarno bitno Vašim korisnicima, Rijeka HGK ŽK Rijeka 31.3.2011.

Znanje o tome što je bitno korisnicima i znanje kako oblikovati organizaciju koja će to uspješno isporučivati uz minimalne troškove uvjet su opstanka i rasta poslovanja.

Da bismo saznali što je bitno korisnicima i na osnovu čega odlučuju gdje i od koga kupovati ili nabavljati potrebno nam je znanje i vještina. Uz to, potrebno je veliko umijeće da se posao organizira na način da se to uspješno i dosljedno isporučuje uz sve niže i niže troškove. To je ostvarivo uključivanjem svih zaposlenika i bitnim promjenama nekih od navika upravljanja koje postoje u većini poduzeća.


Upit

Trebate pomoć ili dodatne informacije

Newsletter

Budite u toku i prijavite se na naš newsletter