S.V. Čiče 7, HR-51000 Rijeka
T +385 (0)51 323 448, F 323 447
vanguard@vanguard-savjetovanje.hr

Besplatni sadržaji

Video sadržaji

Video klipovi Za one koji žele saznati kako je nastala Vanguard metoda i...

Tekstovi

Ovdje pronađite tekstove i članke drugih koje smo za Vas preveli i uredili. Oni će Vam pomoći da bolje razumijete Sistemsko razmišljanje i od kuda ono dolazi. 

Leadership portal Quantum21 posvećen sustavnom razmišljanju u praksiJedini hrvatski portal o leadershipu koji već šest godina objavljuje tekstove najeminentnijih svjetskih stručnjaka iz ovog podruja, iskazao nam je veliku čast i kompletno izdanje za svibanj posvetio sustavnom razmišljanju u praksi. Autori tekstova su savjetnici Vanguarda i u njima možete saznati:

Barbara Marot: Od usmjerenosti na ljude do stručnjaka za sustav - kako je psihologinja, prirodno usmjerena na bavljenje ljudima kroz rad s poduzećima shvatila kako je ono čime bi se trebala baviti unapređenje sustava. Saznajte kako ju je razočarenje rezultatima napora u području upravljanja ljudskim resursima potaknulo da izučava sistemsko razmišljanje.

John Seddon: Promjenu kulture dobivate gratis
- "nevoljki" guru managementa i osnivač Vangarda progovara o svoje prosvjetljenje s početka karijere koje je dovelo do razvoja Vanguard metode. Saznajte kako je shvatio da ćete ljude pretvoriti u svoju vrijednost tako što se nećete baviti njima nego sustavom u kojem rade. Članak je direktno povezan s videom koji možete pronaći i na našim stranicama pod "Besplatni sadržaji".

Alen Marot: Sustavno razmišljanje i Vanguard metoda
- fascinantan prikaz kako je firma za održavanje stanova potpuno preokrenula svoje poslovanje u manje od tri mjeseca uvođenjem sistemskog razmišljanja putem Vanguard metode. Pročitajte kako sagledavanjem poslovanja od početka do kraja i usmjeravanjem na sustav možete pronaći do tada nevidljive prostore za unapređenja i kako uobičajene metode upravljanja daju samo iluziju kontrole.

Pročitajte i ostale tekstove na stranicama portala Quantum21.net.


Najave događanja

Besplatna prezentacija: Optimizacija vs. rezanje troškova, HGK ŽK Rijeka, 12.11.2013. Besplatna prezentacija: Optimizacija vs. rezanje troškova, HGK ŽK Rijeka, 12.11.2013.

Odsjek Centra za razvoj ljudskih potencijala HGK - Županijske komore Rijeka i tvrtka Vanguard savjetovanje d.o.o. iz Rijeke pozivaju Vas na besplatnu prezentaciju: "Optimizacija vs rezanje troškova“
 u utorak, 12. studenog 2013. god. s početkom u 11:00 sati u HGK - Županijskoj komori Rijeka, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka (velika dvorana u prizemlju)

Besplatna prezentacija: Tko su naši  kupci i jesmo li sigurni što im treba, HGK ŽK Rijeka, 17.10.2013. Besplatna prezentacija: Tko su naši kupci i jesmo li sigurni što im treba, HGK ŽK Rijeka, 17.10.2013.

Odsjek Centra za razvoj ljudskih potencijala HGK - Županijske komore Rijeka i tvrtka Vanguard savjetovanje d.o.o. iz Rijeke pozivaju Vas na besplatnu prezentaciju:
"Tko su naši  kupci i jesmo li sigurni što im treba?", koje će se održati u četvrtak, 17. listopada s početkom u 11 sati u HGK ŽK Rijeka

Novosti

Održano predavanje Održano predavanje "Motivacija za rad i kako je uništiti motivacijskim programima"

Savjetnici Vanguarda imali su čast održati predavanje na temu Motivacije i motivacijskih planova na sastanku Sekcije za organizacijsku psihologiju Hrvatskog psihološkog društva.Predložena je teza kako je na motivaciju radnika moguće samo posredno utjecati promjenom pristupa radu i vođenju. Na kraju predavanja povela se rasprava o tome kako pomoći menadžerima da se od mrkve i batine pomaknu prema modernijem razumijevanju motivacije za rad kao rezultatu sustava, a ne izdvojenoj pojavi na koju se može izdvojeno djelovati. 

Radionica: Saznajte što je stvarno bitno Vašim korisnicima, Rijeka HGK ŽK Rijeka 31.3.2011. Radionica: Saznajte što je stvarno bitno Vašim korisnicima, Rijeka HGK ŽK Rijeka 31.3.2011.

Znanje o tome što je bitno korisnicima i znanje kako oblikovati organizaciju koja će to uspješno isporučivati uz minimalne troškove uvjet su opstanka i rasta poslovanja.

Da bismo saznali što je bitno korisnicima i na osnovu čega odlučuju gdje i od koga kupovati ili nabavljati potrebno nam je znanje i vještina. Uz to, potrebno je veliko umijeće da se posao organizira na način da se to uspješno i dosljedno isporučuje uz sve niže i niže troškove. To je ostvarivo uključivanjem svih zaposlenika i bitnim promjenama nekih od navika upravljanja koje postoje u većini poduzeća.


Upit

Trebate pomoć ili dodatne informacije

Newsletter

Budite u toku i prijavite se na naš newsletter