S.V. Čiče 7, HR-51000 Rijeka
T +385 (0)51 323 448, F 323 447
vanguard@vanguard-savjetovanje.hr

Besplatni sadržaji

Video sadržaji

Video klipovi Za one koji žele saznati kako je nastala Vanguard metoda i...

Tekstovi

Ovdje pronađite tekstove i članke drugih koje smo za Vas preveli i uredili. Oni će Vam pomoći da bolje razumijete Sistemsko razmišljanje i od kuda ono dolazi. 

Korisni linkovi

Web stranice Vanguardovih podružnica


Na ovim web stranicama naših kolega možete pronaći mnoštvo tekstova, video klipova i ostalih sadržaja koji će vam mnogo reći u Vanguardu i Sistemskom razmišljanju.

www.systemsthinking.co.uk - stranica centralnog ureda u Velikoj Britaniji
www.vanguardscotland.co.uk - stranica Škotske podružnice s mnoštvom besplatnih materijala
www.thesystemsthikingreview.co.uk - stranica posvećena javnom sektoru, ali zanimljiva i za ostale jer obrađuje mnoge teme poput targeta i ciljevaIntervjui s John Seddonom

Zanimljive interviewe s osnivačem Vanguarda Johnom Seddonom pronađite ovdje:


Working on the work with the worker: an interview with John Seddon

Boot camp tactics won't win the battleSiteovi organizacija koje dijele sličan pogled na poslovanje s Vanguardom:


Edukacijsko savjetodavni centar Optimum -
iako oko 90% uspjeha organizacije ovisi u sustavu, ni onih 10% ne treba zanemariti. Optimum pomaže organizacijama u odabiru i razvoju kadrova uz duboko uvažavanje Sistemskog pristupa poslovanju. Stručni selekcijski postupci, edukacije i treninzi za rukovoditelje, uslužno i prodajno osoblje pomogli su mnogim poduzećima od osnutka Optimuma. Provjerite imaju li što tražite na njihovim stranicama.

Quantum21 - portal za znanost i umjetnost vođenja. Besplatan pristup prijevodima članaka svjetskih autora i originalni tekstovi domaćih stručnjaka iz područja liderstva na www.quantum21.net.

Deming Forum UK - stranice britanskog Deming Foruma omogućuju vam pristup brojnim materijalima vezanim za Demingovu teoriju menadžmenta i raznim stručnjacima koji ih primjenjuju. Deming Forum je također i organizator godišnje konferencije Transformation Forum koja obično okuplja preko stotinu stručnjaka koji na najrazličitije načine primjenjuju ovaj pristup. Odličan početak za one koje zanima što se sve radi unutar ovog područja. Vanguard je dugi niz godina ponosni korporativni sponzor ovog događanja. Više na www.deming.org.uk.


Najave događanja

Besplatna prezentacija: Optimizacija vs. rezanje troškova, HGK ŽK Rijeka, 12.11.2013. Besplatna prezentacija: Optimizacija vs. rezanje troškova, HGK ŽK Rijeka, 12.11.2013.

Odsjek Centra za razvoj ljudskih potencijala HGK - Županijske komore Rijeka i tvrtka Vanguard savjetovanje d.o.o. iz Rijeke pozivaju Vas na besplatnu prezentaciju: "Optimizacija vs rezanje troškova“
 u utorak, 12. studenog 2013. god. s početkom u 11:00 sati u HGK - Županijskoj komori Rijeka, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka (velika dvorana u prizemlju)

Besplatna prezentacija: Tko su naši  kupci i jesmo li sigurni što im treba, HGK ŽK Rijeka, 17.10.2013. Besplatna prezentacija: Tko su naši kupci i jesmo li sigurni što im treba, HGK ŽK Rijeka, 17.10.2013.

Odsjek Centra za razvoj ljudskih potencijala HGK - Županijske komore Rijeka i tvrtka Vanguard savjetovanje d.o.o. iz Rijeke pozivaju Vas na besplatnu prezentaciju:
"Tko su naši  kupci i jesmo li sigurni što im treba?", koje će se održati u četvrtak, 17. listopada s početkom u 11 sati u HGK ŽK Rijeka

Novosti

Održano predavanje Održano predavanje "Motivacija za rad i kako je uništiti motivacijskim programima"

Savjetnici Vanguarda imali su čast održati predavanje na temu Motivacije i motivacijskih planova na sastanku Sekcije za organizacijsku psihologiju Hrvatskog psihološkog društva.Predložena je teza kako je na motivaciju radnika moguće samo posredno utjecati promjenom pristupa radu i vođenju. Na kraju predavanja povela se rasprava o tome kako pomoći menadžerima da se od mrkve i batine pomaknu prema modernijem razumijevanju motivacije za rad kao rezultatu sustava, a ne izdvojenoj pojavi na koju se može izdvojeno djelovati. 

Radionica: Saznajte što je stvarno bitno Vašim korisnicima, Rijeka HGK ŽK Rijeka 31.3.2011. Radionica: Saznajte što je stvarno bitno Vašim korisnicima, Rijeka HGK ŽK Rijeka 31.3.2011.

Znanje o tome što je bitno korisnicima i znanje kako oblikovati organizaciju koja će to uspješno isporučivati uz minimalne troškove uvjet su opstanka i rasta poslovanja.

Da bismo saznali što je bitno korisnicima i na osnovu čega odlučuju gdje i od koga kupovati ili nabavljati potrebno nam je znanje i vještina. Uz to, potrebno je veliko umijeće da se posao organizira na način da se to uspješno i dosljedno isporučuje uz sve niže i niže troškove. To je ostvarivo uključivanjem svih zaposlenika i bitnim promjenama nekih od navika upravljanja koje postoje u većini poduzeća.


Upit

Trebate pomoć ili dodatne informacije

Newsletter

Budite u toku i prijavite se na naš newsletter